måndag 11 mars 2013

Måndag

Imorse ringde klockan 05.30 tror jag att det var. Vaknade faktiskt redan innan, av någon konstig anledning. Det var bara att så smått gå upp. Packa träningsväskan, göra smoothie och dricka min kopp te. 06.15 gick jag hemifrån, lite för sent enligt mig.
Väl på Sats insåg jag när jag är på väg att dra upp dörren att det står en man och väntar och att sats inte har öppnat än. Aha, de öppnar inte förrän 06.30, tur att jag inte hade stått där vid 06.00.

Killen på sats var snäll och släppte kanske in oss 06.23. Skönt att slippa stå där och glo. Väl uppe på löpbandet var det segt. Benhinnorna värkte, vaderna var trötta. 6 km kändes lååångt. Försökte ha peppande musik, kollade på Tv men kilometrarna sniglade sig fram. Farten jag skulle ha var 6-7 minuter per kilometer. Vilket jag klarade. 6 km tog 40 minuter. Inte så bra, men precis så som jag ska ligga nu.

Första steget är taget på min uppladdning till Göteborgsvarvet. Imorgon bitti ska jag försöka palla mig i väg på spinning. För det är ju så att jag ska ju göra halvklassikern vilket innebär att jag ska cykla halvvättern i juni. Så cyklingen måste även få sin tid nu.

Hade tänkt att jag skulle ta mig till gymmet i dag efter jobbet också eftersom jag inte hann köra någon styrka i morse. Men hade ont i magen så kände att jag behövde mat innan jag gjorde någonting vilket ledde till en kväll i soffan.

Men jag pallade mig i alla fall iväg och gick med källsorteringen, diskat och plockat lite i mitt hem. Imorgon kommer Linda så vill inte att det ska vara allt för stökigt.

Nu blir det att borsta tänderna, kanske med eltandborsten och sova.
Så löpningen är på gång, maten känns sådär. Åt inom gränsen idag och ska köra hårt i morgon med. Får jag inget bra resultat på torsdag så kanske jag ska börja med att gå på möten igen. Nu är det hårdsatsning på minus 4-5 kg på 10 veckor. Det kan gå!

Hoppas ni alla har haft en bra måndag!

2 kommentarer:

 1. Bra jobbat! och det kommer gå! Keep it up!!! :)
  kram
  (och ja, borsta med eltandborste! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Daria! :) Eltandborstningen går ju sämre med än med träningen. Får väl ta ett område i taget ;)

   Radera